Pączki były znane już w starożytnym Rzymie lecz nie były przygotowywane na słodko a wg receptury zapożyczonej z kuchni arabskiej. Również w kuchni polskiej pączki początkowo nadziewane były nie różą lecz słoniną i spożywane przy zapustach, czyli w okresie karnawału.
Wyroby cukiernicze
Pączek z Budyniem
Pączek z Różą
Pączek z Czekoladą
Pączek z adwokatem
Rogal Maślany
Rogal z Czekoladą
Drożdżówka z Adwokatem
Drożdżówka z Wiśniami
Drożdżówka z Jabłkiem
Drożdżówka z Wiśniami
Drożdżówka z Marmoladą
Drożdżówka z Serem i Toffi
Drożdżówka z Budyniem i Marmoladą
Drożdżówka z Jagodami
Croissant
Ciastko Twarogowe z Musem Jabłkowym
PIEKARNIA ZE SMAKIEM
Nasza strona używa ciasteczek wyłącznie w celach statystycznych. Na inne smaczne wyroby piekarskie zapraszamy do sklepów które sprzedają nasze wypieki!